FacebookYoutube
ЦСОП "Едуард Сеген"
Център за специална образователна подкрепа в град София

Учебни помагала и методически ръководства

В секцията "Учебни ресурси" на нашия сайт ще намерите учебни помагала и методически ръководства, които са разработени в рамките на Националната програма на Министерството на образованието и науката „Разработване на учебни помагала и на методически ръководства, оценяване и одобряване на проекти на учебни помагала за подпомагане на обучението, организирано в чужбина, на проекти на учебници и на проекти на учебни комплекти“.

По-специално, ресурсите, които са на разположение, са част от модула „Разработване на учебни помагала за обучението на ученици със специални образователни потребности и методически ръководства за адаптиране на учебното съдържание“.

Тези материали са предназначени да подпомогнат учебния процес и да предоставят допълнителна информация и насоки както за учениците, така и за учителите.

Можете да ги намерите на следния линк: https://www.mon.bg/dyasno-menyu/priobshtavashto-obrazovanie/podkrepa-za-lichnostno-razvitie-na-deczata-i-ucheniczite/podkrepa-za-decza-i-ucheniczi-sas-speczialni-obrazovatelni-potrebnosti/uchebni-pomagala-i-metodicheski-rakovodstva/